Zasady ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych


RODO (Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych): Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych. (Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L z 2016 r. nr 119, str. 1)

Administratorem danych osobowych jest:
Zbigniew Krajewski Nieruchomości ROTUNDA, 43-300 Bielsko-Biała, ul. Bogusławskiego 5m16, właściciel serwisu internetowego dostępnego pod adresem www.rotundabielsko.com Kontakt z Administratorem danych - Proszę wysłać wiadomość pocztą elektroniczną na adres: rotundabielsko@gmail.com

Cel przetwarzania danych osobowych:
Nasz serwis korzysta z formularzy internetowych, tak aby można było przesłać zgłoszenie, zapytanie, wiadomość do naszej firmy. Dane kontaktowe (imię i nazwisko, adres e-mail lub numer telefonu komórkowego) z formularzy są używane w celu nawiązania kontaktu z Państwem, odpowiedzi na zadane pytanie, zamieszczenia przesłanego ogłoszenia - wówczas Państwa dane z formularza udostępniane są publicznie w naszym serwisie internetowym. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji usługi.

Przysługujące Państwu prawa:
Wynikają z w/w ogólnego rozporządzenia o ochronie danych RODO: prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie (wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych osobowych) w dowolnym momencie. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawa do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy rozporządzenia RODO.

cookies (tzw. "ciasteczka")

Jesteśmy zobowiązani do ochrony prywatności wszystkich użytkowników Internetu odwiedzających nasze strony. Zgodnie z Art. 173, 174 oraz Art. 209 znowelizowanej ustawy Prawo Telekomunikacyjne (DU z 21.12.2012, poz. 1445 - również dyrektywy unijne 2009/136/WE i 2009/140/WE), obowiązuje w Polsce polityka dotycząca cookies.

Niektóre z naszych stron wykorzystują pliki "cookie". "Cookie" to niewielki plik tekstowy, który jest używany m.in. do gromadzenia informacji statystycznych o aktywności na naszych stronach internetowych poprzez serwisy Google. Chcemy aby nasze strony były bardziej funkcjonalne i lepiej działały. Dowiedz się więcej »»

Większość przeglądarek internetowych pozwala kontrolować pliki cookie, w tym również, czy je przyjąć oraz jak je usunąć.

Ograniczenie stosowania plików Cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na naszych stronach internetowych.